Working hours:

Monday - Friday : 9:00 - 17:30
Saturday - Sunday : days off

Phone:

Center for administrative services: 056/ 842 872
fax: 056/ 840 481

E-mail: governor@bs.government.bg

Bulstat: 000056757

Bank accounts:

Rentals, indemnities and fees
BG86 UNCR 7630 3100 1144 24
BIC: UNCRBGSF
UNICREDIT BULBANK
 
Deposits and guarantees
BG60 UNCR 7630 3300 0002 70
BIC: UNCRBGSF
UNICREDIT BULBANK

Bulgarian Presidency of the Council of the EU

Българско председателство на Съвета на Европейския съюз

Festival - traditions and crafts

Фестивал - традиции и занаяти

Hotline

Corruption signals:

from 9:00 until 17:30
tel.: 056/894 149; 056/894 112

Commission on Prevention and Counteracting Corruption

Център за подпомагане на жертви на сексуално насилие "ВСЕЛЕНА"

денонощна безплатна телефонна линия: 0800 18 017

Alerts for Disasters and Accidents:

from 17:30 until 9:00
tel.: 056/ 840 487

Alerts for irregularities on sea beaches:

tel.: 02/ 904 68 33
control@tourism.government.bg

Feedback:

Contact us

GDPR

Campaigns

 Евгени Врабчев, зам. областен управител на област Бургас прие Негово превъзходителство Шаул Камиса Раз, посланик на Държавата Израел у нас

Евгени Врабчев, зам. областен управител на област Бургас прие Негово превъзходителство Шаул Камиса Раз, посланик на Държавата Израел у нас
На 18. 06. 2014 г. /сряда/ в сградата на областна администрация – Бургас заместник - областният управител на Бургаска област Евгени Врабчев прие  Негово превъзходителство Шаул Камиса Раз, посланик на Държавата Израел у нас на неговото посещение в Бургаска област.  
На срещата  присъстваха и Орлин Мандов, почетен консул на Държавата Израел у  нас, както и главния секретар на областна администрация в Бургас Севим Неджатиева.
В обстановка на взаимно уважение, приятелство и делови тон представителите на двете страни обсъдиха широките възможности за задълбочаване и развитие на съвместното стопанско, икономическо, туристическо и културно сътрудничество между Бургаска област и определени региони, корпорации и научни институти и звена от България и Държавата Израел. Солидна база за това през изминалите години е ръста на туристическия поток от Израел към Бургаска област.
Зам. областният управител на Бургаска област Евгени Врабчев очерта големите възможности на нашата област за развитие на сътрудничеството с Държавата Израел в областта на туризма, аграрните технологии, иновации в сферата на компютърните технологии, пречистването на водите, екологията и други важни отрасли представляващи взаимен интерес. В хода на обсъжданите проблеми бяха посочени конкретните преимущества на Бургас и региона за разширяване на връзките с Държавата Израел както и предложението от българска страна да се постигне в близко бъдеще побратимяване на Бургаска област с някой от крайморските региони на Държавата Израел.
Негово превъзходителство Шаул Камиса Раз благодари за оказаното му внимание от българска страна и за пълното съдействие на българските власти. Той сподели удовлетворението си от големия интерес на израелския бизнес и особено на крупни туристически фирми и туроператори към региона на Бургас и нашето Черноморие. Посланик Шаул Камиса Раз заяви, че въпреки атентата интереса към нашето черноморие в Израел не е спаднал, а напротив расте и той очаква в близко бъдеще още по-голям брой израелски туристи да посетят нашите черноморски курорти и да се запознаят с прекрасните условия за отдих, които предоставя България. Зам. областния  управител Евгени Врабчев благодари на г-н посланика за проявения интерес към Бургаска  област и като му пожела ползотворна работа за развитие на взаимноизгодното сътрудничество в знак на уважение му подари  Почетния знак на Областния управител на Бургаска област.  

Added : Thursday, 19 June 2014 00:00 top back 1992 pdf